--#include file="includes/menu.asp"-->
Πρατήρια revoil
Αρχική / Η Εταιρία / Νέα και Ενδιαφέροντα / Δελτία Τύπου / 06/02/2012 Δ.Τ. Έξτρα οικονομία… μόνο από τη Revoil!

06/02/2012 Δ.Τ. Έξτρα οικονομία… μόνο από τη Revoil!

Σήμερα, που η εξοικονόμηση σε κάθε επίπεδο αποτελεί βασικό ζητούμενο, η REVOIL απαντά με ένα νέο δεδομένο! Δημιουργώντας τη νέα αμόλυβδη 95 xtra4, η REVOIL έρχεται να δώσει τη λύση στην ανάγκη για μείωση τού κόστους των μετακινήσεών σας, αλλά και για περιορισμό των δαπανών συντήρησης του αυτοκινήτου σας.  

H νέα αμόλυβδη 95 xtra4 της Revoil σας προσφέρει οικονομία καυσίμου έως 4%* και κέρδος έως 2lt ανά γέμισμα*, χωρίς καμία επιβάρυνση στην τιμή. 

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά της, όπως το ειδικό πρόσθετο λίπανσης, το οποίο μειώνει δραστικά τις μηχανικές τριβές, καθώς και οι καθαριστικές ενώσεις, που αφαιρούν αποτελεσματικά τις υπάρχουσες αποθέσεις από τα μπεκ ψεκασμού, τον κύλινδρο και τις βαλβίδες, έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της λειτουργίας της μηχανής προσφέροντας σταθερά υψηλή απόδοση, οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλει και στην προστασία τού περιβάλλοντος. 

Επιπρόσθετα, οι αντιδιαβρωτικές ουσίες που περιέχει προστατεύουν αποτελεσματικά όλο το δίκτυο καυσίμου των οχημάτων από διαβρώσεις και φθορές, αυξάνοντας έτσι το χρόνο ζωής της μηχανής και περιορίζοντας σημαντικά τα έξοδα συντήρησής της. 

Αν, λοιπόν, κι εσείς αναζητάτε την ιδανικότερη επιλογή για τις μετακινήσεις σας, αναζητήστε ένα πρατήριο καυσίμων REVOIL, εφοδιαστείτε με τη νέα αμόλυβδη 95 xtra4 και... απολαύστε έξτρα οικονομία για έξτρα χιλιόμετρα! 

Εξοικονόμηση καυσίμου έως 4%, σε σχέση με την απλή αμόλυβδη 95, σύμφωνα με εργαστηριακούς ελέγχους της παρασκευάστριας εταιρίας. Τα επιπλέον λίτρα υπολογίζονται βάσει χωρητικότητας ρεζερβουάρ 50lt και εξαρτώνται από τον τύπο αυτοκινήτου, το είδος και τις συνθήκες οδήγησης.

Στο δίκτυο πρατηρίων REVOIL διασφαλίζεται ο εφοδιασμός σας με Ποιοτικά Καύσιμα σε Ανταγωνιστικές Τιμές και χωρίς απώλεια στην Ποσότητα.

Η REVOIL ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ενέταξε την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα REVOIL, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης. 

Επίσης θα προμηθευτείτε τα λιπαντικά revolution, υψηλής απόδοσης, που ικανοποιούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων καθώς και τα παγκοσμίου φήμης λιπαντικά MOBIL. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής λιπαντικών είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2000. 

Η REVOIL είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και κοινωνικής ευθύνης. Τόσο τα Κεντρικά της Γραφεία στη Βάρη Αττικής όσο και οι σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διακίνησης καυσίμων στην Καβάλα και στη Χίο έχουν πιστοποιηθεί και εφαρμόζουν σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης εγκεκριμένο κατά ISO 14001:2004.

REVOIL, η έξυπνη επιλογή!

Υπενθυμίζουμε ότι η  εταιρεία REVOIL είναι 100% Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών, κατέχει συνολικά μεγαλύτερο του 9%*  μεριδίου αγοράς, με 532 πρατήρια πώλησης υγρών καυσίμων.

*Τελευταία Επίσημα Στοιχεία του ΥΠ.ΑΝ. για το μήνα  Οκτώβριο 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας στα τηλέφωνα: 210-8976000, και fax: 210-8974943