--#include file="includes/menu.asp"-->
Πρατήρια revoil
Αρχική / Η Εταιρία / Νέα και Ενδιαφέροντα / Δελτία Τύπου / 04/10/2012 Δ.Τ. Η REVOIL ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ Γ. ΠΑΡΜΑΚΕΛΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

04/10/2012 Δ.Τ. Η REVOIL ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ Γ. ΠΑΡΜΑΚΕΛΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η REVOIL, μέσα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον,  παραμένει πιστή στο όραμά της για μια καλύτερη Ελλάδα. Για το λόγο αυτό συνεχίζει ως αρωγός κάθε προσπάθειας ενίσχυσης και εξάπλωσης του πολιτισμού μας. 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της αυτής δράσης, η REVOIL συνδράμει ενεργά  με την χορηγία της στην πραγματοποίηση της έκθεσης «ʼλογα και Αναβάτες 2000 – 2012» του κορυφαίου γλύπτη και ακαδημαϊκού Γιάννη Παρμακέλη, που φιλοξενείται έως τις 4/11/2012 από το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη. 

Η έκθεση εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή κοινού, σε μια εκδήλωση που άνοιξε με τον εγκάρδιο λόγο του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίου Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Ιδρύματος κύριο Βασίλη Θεοχαράκη, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά για την συμβολή του τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της REVOIL κύριο Ευάγγελο Γ. Ρούσσο. 

Η ψυχική ανάταση και η ενίσχυση του πνεύματος αποτελούν θεμέλιο λίθο για την έξοδο της κοινωνίας από την δύσκολη συγκυρία, την στιγμή που η Τέχνη και ειδικότερα ο Πολιτισμός είναι οι αδιαπραγμάτευτες αξίες οι οποίες μας ενώνουν και αναδεικνύουν το μεγαλείο της χώρας μας και της ανθρώπινης φύσης. 

Η REVOIL κυρίαρχη, με ευαισθησία συνεχίζει το κοινωνικό έργο της και στέκεται συμπαραστάτης κάθε προσπάθειας που στοχεύει στην ενίσχυση του Πολιτισμού και την ανάπτυξη του τόπου μας. 

REVOIL. Η έξυπνη επιλογή! 

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία REVOIL είναι 100% Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών, κατέχει συνολικά μεγαλύτερο του 10%* μεριδίου αγοράς, με 535 πρατήρια πώλησης υγρών καυσίμων.

*Τελευταία Επίσημα Στοιχεία του ΥΠ.ΑΝ. για το μήνα  Απρίλιο του 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας στα τηλέφωνα: 210-8976000 και fax: 210-8974943

 Στο δίκτυο πρατηρίων REVOIL διασφαλίζεται ο εφοδιασμός σας με Ποιοτικά Καύσιμα σε Ανταγωνιστικές Τιμές και χωρίς απώλεια στην Ποσότητα. Η REVOIL ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ενέταξε την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα REVOIL, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης. 

Επίσης θα προμηθευτείτε τα λιπαντικά revolution, υψηλής απόδοσης, που ικανοποιούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων καθώς και τα παγκοσμίου φήμης λιπαντικά MOBIL. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής λιπαντικών είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2000. 

Η REVOIL είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και κοινωνικής ευθύνης. Τόσο  τα Κεντρικά της Γραφεία στη Βάρη Αττικής όσο και οι σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διακίνησης καυσίμων στην Καβάλα και στη Χίο έχουν πιστοποιηθεί και εφαρμόζουν σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης εγκεκριμένο κατά ISO 14001:2004.