Πρατήρια revoil

Καύσιμα REVOIL

Η REVOIL έχει την δυνατότητα να τροφοδοτήσει σε όλα τα λιμάνια και μαρίνες της χώρας με αδασμολόγητα καύσιμα MGO 0,1%  (πετρέλαιο ναυτιλίας), Fuel Oil 180 cst και 380 cst (μαζούτ ναυτιλίας). Οι παραδόσεις ναυτιλιακών καυσίμων (transit) πραγματοποιούνται από τα Ελληνικά Διυλιστήρια ΕΛΠΕ και Motor oil όπως και από την εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων της REVOIL στο νησί της Χίου. Τα καύσιμα συνοδεύονται με χημική ανάλυση και δείγμα.

Η REVOIL εξυπηρετεί και υποστηρίζει τον εφοδιασμό με  καύσιμα και στα τουριστικά σκάφη (yachts),  εξασφαλίζοντας την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση των καυσίμων στο σκάφος σας.

Το πετρέλαιο κίνησης diesel xtra4 κερδίζει σε όλα τα σημεία με βελτιωτικό αριθμού κετανίου, αντιαφριστικό, απορρυπαντικό, αντιδιαβρωτικό και ειδικό απογαλακτωματοποιητή.

H REVOIL πρωτοπορεί και κάνει την επανάσταση στο πετρέλαιο κίνησης με το νέο υπερ-καύσιμο diesel xtra4 revolution το οποίο προσφέρει maximum απόδοση με αύξηση αριθμού κετανίων, πλήρη αντιμυκητιακή προστασία, σημαντική οικονομία καυσίμου, καθαρό σύστημα τροφοδοσίας με πλήρη προστασία του κινητήρα από οξειδώσεις και διαβρώσεις (keep clean & clean up), σημαντική μείωση του αφρισμού του πετρελαίου με αποτέλεσμα γρηγορότερο και πληρέστερο γέμισμα του ρεζερβουάρ, μείωση του θορύβου της μηχανής μέχρι και 15% και μείωση στις εκπομπές ρύπων και κυρίως καπνού.

 

Προδιαγραφές Καυσίμων:

Πετρέλαιο Ναυτιλίας