Πρατήρια revoil
Αρχική / Ναυτιλία / Εφοδιασμός Πλοίων / Δραστηριότητα

Δραστηριότητα

Η REVOIL, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της έχει εισέλθει με δυναμικό χαρακτήρα και στον χώρο του εφοδιασμού πλοίων κάθε τύπου με καύσιμα και λιπαντικά.

Η Εταιρεία διανέμει πετρέλαιο κίνησης και πετρέλαιο ναυτιλίας σε όλα τα λιμάνια και μαρίνες της χώρας με πιστοποιημένα μέσα που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα και ποσότητα των καυσίμων στο ευαίσθητο φορολογικά αυτό προϊόν. Οι παραδόσεις ναυτιλιακών καυσίμων (transit) πραγματοποιούνται και από την εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων της Εταιρείας στο νησί της Χίου.  Ο ιδιόκτητος στόλος βυτιοφόρων αυτοκινήτων μας στελεχώνεται με συνεπείς και κατάλληλα καταρτισμένους επαγγελματίες οδηγούς και ελέγχεται αυστηρά, όλο το 24ωρο, μέσω σύγχρονου συστήματος GPS. Την ίδια στιγμή διαρκείς αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε πραγματικό χρόνο παράδοσης εγγυώνται την άριστη ποιότητα και ποσότητα των καυσίμων.

Παράλληλα, η κορυφαία σειρά λιπαντικών Revolution υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις των σύγχρονων προδιαγραφών παρέχοντας αποτελεσματική λίπανση και προστασία διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη λειτουργία κάθε θαλάσσιας μετακίνησης.

Εξυπηρετώντας άμεσα όλα τα λιμάνια και τις μαρίνες της Ελλάδας, 365 ημέρες το χρόνο, οι πελάτες μας είναι σίγουροι ότι κάνουν την «Έξυπνη Επιλογή» και στον ανεφοδιασμό των πλωτών τους μέσων.