Πρατήρια revoil
Αρχική / Προσφορά Οδικής Βοήθειας

Προσφορά Οδικής Βοήθειας

Η REVOIL σε συνεργασία με το γραφείο interasfalisi.gr και την εταιρεία οδικής βοήθειας EXTRA ASSISTANCE εξασφάλισε για εσάς οδική βοήθεια από την EXTRA ASSISTANCE (αρχικής τιμής 36€) στη μοναδική τιμή των 18€ για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η ανωτέρω προσφορά αποτελεί προϊόν της EXTRA ASSISTANCE και αφορά παροχή οδικής βοήθειας για οχήματα Ιδιωτικής Χρήσης μέχρι 3.500kg και μονούς τροχούς στον πίσω άξονα, το οποίο διατίθεται για τους καταναλωτές της REVOIL μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.interasfalisi.gr.

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω, θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα www.interasfalisi.gr προκειμένου να προβείτε στην ενεργοποίηση του προγράμματος και να ενημερωθείτε για τους λεπτομερείς όρους του προγράμματος οδικής βοήθειας, που προσφέρει η ασφαλιστική εταιρεία EXTRA ASSISTANCE.

 Συναινώ στην τήρηση διαβίβαση και επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων μου προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τη «Δήλωση Συναίνεσης Χρήσης Στοιχείων Επικοινωνίας».

  • Το κουπόνι φέρει μοναδικό κωδικό χρησιμοποιείται άπαξ και δεν εξαργυρώνεται με χρήματα ή / και καύσιμα, ή καθ΄ οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
  • Με την παράδοση του κουπονιού, στον πελάτη η REVOIL, απαλλάσσεται οιασδήποτε ευθύνης και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί η REVOIL, μέρος της σχέσης που δημιουργείται μεταξύ του πελάτη – κατόχου του κουπονιού και των interasfalisi.gr και EXTRA ASSISTANCE.
  • H προσφορά αφορά αποκλειστικά και μόνο για την σύναψη νέων προγραμμάτων.
  • Η REVOIL, δεν ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού από τον κάτοχο, και κατά συνέπεια δεν αντικαθίσταται ούτε ακυρώνεται για οιονδήποτε λόγο.
  • Η αναπαραγωγή, αλλοίωση, καταστροφή και φθορά του κουπονιού είναι παράνομη και την καθιστά αυτοδικαίως άκυρη και εκτός συναλλαγής.

Για να διαβάσετε τους Γενικούς Όρους Εξυπηρέτησης της EXTRA ASSISTANCE κάντε κλικ εδώ